Славия гостува символично на Септември София днес на стадион „Васил Левски“ от 21:00 часа в мач от третия кръг на Първа лига. Както е известно, двата тима ще делят съоръжението през сезона, когато мачовете на белите са предвидени на осветление. Наставникът на Славия Златомир Загорчич е амбициран тимът му да запише първа победа след ремито на старта с ЦСКА (1:1) и загубата от Ботев Пловдив (2:3) на „Овча купел“.

„Ако играем сериозно, мисля, че няма да имаме проблеми. Не трябва да повтаряме грешките от мача с Ботев Пловдив. И при трите гола грешките бяха много груби. В отделни моменти играхме добре, успяхме да се върнем в резултата и мача, но само толкова. Дано срещу Септември София да не допускаме брак в действията и да излезем крайни победители. Те разполагат с опитни играчи и не са за подценяване, но мисля, че е време да запишем първи успех в шампионата“, сподели сръбският треньор на белите. 

Въпреки поражението от канарчетата Заги не възнамерява да прави сериозни промени по състава. Очаква се само в средата на терена вместо Мартинов да започне Янис Карабельов. На десния бек треньорът ще се довери отново на гръка Теодорис, въпреки че той се представи под нивото си в мача с канарчетата.

„Срещу Ботев играхме доста слабо през първото полувреме. Проспахме го. Трябва да сме постоянни през всички 90 минути“, добави Заги.