Защитникът на Берое Иван Иванов-Русия сериозно се изгаври с Левски след нулевото равенство между двата отбора на стадиона под Аязмото. "Русия" обяви, че "сините" нямат никакви шансове не само за титлата, а и за второто място.

"ЦСКА е направил доста силен отбор и с Лудогорец ще се борят за титлата. Борбата за бронза ще е между нас и Левски. Така се очертават битките", заяви Иванов.

"Получи се равностоен мач с лек превес от наша страна. Чувствах се добре, само последните 15 минути ми понатежаха. В Берое обстановката е перфектна, над средната за България. Има млад треньорски щаб, който работи по европейски модел".

“Чувствам се добре след изиграните два мача. За познатата ми форма отпреди е тежко да говорим. Не мога да си върна това, което имах преди контузията".

"Налице обаче са желанието и опитът, знам как да се натоварвам и смятам, че мога да помогна на отбора. Треньорският екип е млад и амбициозен, работи по европейски начин и съм сигурен, че ще постигнем добри резултати”, допълни още Иванов.