Лудогорец - Базел, среща от Група "В" на Шампионската лига, стадион "Васил Левски", 21:45 часа. Пряко в Gol.bg.

За главен рефер на срещата е определен Денис Айтекин от Германия. До този момент Лудогорец и Базел са изиграли два мача, като разградчани загубиха от Ливърпул и Реал Мадрид с по 1:2, докато швейцарците паднаха от испанците, но удариха англичаните.

Така "орлите" са без спечелена точка, докато Базел има три точки в актива си.

Вероятен състав на Лудогорец: Владо Стоянов, Кейшара, Терзиев, Моци, Йордан Минев, Дяков, Ешпиньо, Михаил Александров, Марселиньо, Дани Абало, Безяк

Вероятен състав на Базел: Вацлик, Алихи, Сухи, Шер, Ф. Деген, Дие, Джака, Гаши, Елнени, Ф. Фрай, Емболо.

Прогноза на Gol.bg: Мачът ще бъде много специален и за двата отбора, след като те се срещнаха и миналата година, когато Базел взе две победи в плейофите на Шампионската лига.

Лудогорец ще хвърли всички усилия да вземе поне точка в този мач, докато гостите са се прицелили във второто място в групата и ще искат да измъкнат победата от София.

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев ще излезе с най-доброто, с което разполага, като дилемата пред него е кой да бъде партньор на Козмин Моци в средата на терена.

Дерменджиев най-вероятно ще заложи на Георги Терзиев и така Александър Александров ще седне на пейката. Останалите титуляри са ясни, те не се различават от срещите с Реал и Ливърпул.

Пауло Соуза има далеч повече кадрови проблеми, след като няма да може да разчита на Щрелер, Бехранг Сафари, Самуел, Делгадо и Иван Иванов.

Букмейкърите дават почти равни шансове на двата отбора, но все пак Базел е с леко предимство - за победа на "орлите" се приемат залози при коефициент от 2.90, докато за победата на швейцарците, този коефициент е малко по-нисък – 2,60.

Лудогорец има само две загуби в последните си 8 домакинства в Шампионска лига. "Орлите" обаче имат само една победа в последните си 6 двубоя в Шампионска лига.

Базел пък няма победа в последните си 3 гостувания в Шампионска лига. Нашата прогноза за този мач е равенство.

Резултат: Лудогорец - Базел 1:1