Тъй като Ювентус спечели Купата на Италия, вече знаем, че ще играе срещу Милан на полуфинала на за Суперкупата през 2024-25 г., а Интер ще се изправи срещу Аталанта. Досега трофеят беше просто между носителите на титлата в Серия А и носителите на Купата. От последният сезон обаче бе променен регламента и вече четири отбора си оспорват отличието. Финалната четворка ще се състои през януари 2025 г. в Саудитска Арабия и в нея влизат шампиона и втория в класирането (Интер и Милан), както и носителя на Купата и финалиста (Ювентус и Аталанта).

Първо се провеждат полуфинали, като победителите от всяко състезание се изправят един срещу друг с подгласниците от другия турнир. Следователно носителят на Скудетото Интер ще се изправи срещу загубилия финала за Купата на Италия Аталанта, а Ювентус ще играе с Милан, който ще завърши на второ място в Серия А.

Победителите от тези два полуфинала се срещат на финала няколко дни по-късно. Точните дати за провеждане на Суперкупата още не са определени, както и мястото, където ще се проведе, въпреки че Саудитска Арабия има правото да бъде домакин на състезанието. Форматът "Финална четворка" за първи път е използван от Испания, а домакин на това състезание също е Саудитска Арабия.