Нападателят на Ливърпул Даниел Старидж поднови тренировки с отбора, въпреки че повечето от футболистите са със своите национални отбори. 

Голмайсторът е извън игра вече два месеца и половина, като за последно игра срещу Тотнъм на 31 август. След това той получи контузия в бедрото докато бе на лагер с националния тим, а след като поднови занимания последва нова травма, този път в прасеца. 

„Тренировката бе страхотна. Щастлив съм да се върна. Благодаря ти, Господи!” написа футболистът в Туитър. Все пак той все още следва специфична програма за тренировки, като през следващата седмица се очаква да се включи наравно със съотборниците си. 

Стъридж пропусна общо 14 мача на Ливърпул досега през сезона, като от тях бяха спечелени само 5, а загубени 7. Без него Червените показват много слаба игра и вече изостават на 15 точки от лидера Челси, като са във втората половина на класирането във Висшата лига. В Европа нещата също не са особено розови. 

Ако всичко е наред нападателят трябва да бъде на разположение на мениджъра Брендън Роджърс за първия мач след международната пауза, който е в събота, 23 ноември, срещу Кристъл Палас на „Селхърст Парк”.