Името на Дейвид Бекъм бе замесено в нов секс скандал, който стана причина за развода между дизайнерката на бижута Шери Шабани и милионера Йозеф Камбиц, гръмна в днешния си брой английският таблоид "Сън".

Ревнивият Камбиц е обвинил своята половинка, че му е изневерявала с Бекъм и това е причината двамата да се разделят.

33-годишната красавица обаче веднага отрече информациите, но въпреки това нейният мъж е останал непреклонен в мнението си, че трябва да се разведе с нея.

Преди няколко дни Бекс бе замесен в друг секс скандал, който още заема челните класации в световните медии - най-вече в английските таблоиди.

Босненската проститутка Ирма Ниси призна, че е правила секс с него, а от своя страна английският национал я даде на съд както нея, така и списанието, което стана първоизточник на информацията.

Въпреки всички слухове около личния живот на ветерана, неговата съпруга Виктория засега не показва признаци, че ще се разделя с него.

Иначе най-интересното е, че децата на Шери и Бекъм учат в едно училище и двамата се познават много добре.

Дори английският национал си е купувал бижута от нейния магазин.

"Обвиниха ме, че имам връзка с Дейвид Бекъм, но няма нищо такова и не веднъж съм го казвала", заяви самата Шери, които се чувства невинна в случая.

Самата дизайнерка е била женена за милионера Йозеф в продължение на 12 години и дори се смята, че е приятелка със съпругата на Бекс - Виктория Адамс.

Сега обаче нейният брак е пълен провал, заради Бекъм, с когото я обвиняват, че е спала.