Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер изрази несъгласието си с изгонването на Аарън Рамзи в гостуването на Бешикташ от плейофите за влизането в Шампионската Лига.

Уелсецът получи червен картон десет минути преди края за втори жълт картон. Срещата завърши наравно 0:0, като Венгер призна, че равенството е било заслужено.


"Нито първият жълт картон, нито вторият бяха заслужени. Ако погледнете някои от фауловете тази вечер, а ние се прибираме с червен картон на Рамзи, не е за вярване", заяви Венгер след мача.

"Да това беше труден мач, игран на високо темпо. Бешикташ игра на 100 процента от скоростта си и се бори за всяка топка. Имахме нужда от висока концентрация. Все още ни липсва физическа сила при някои ситуации, но като цяло това бе мач, игран 90 минути на страхотна скорост".

"Винаги искаме да победим, но вижте, Бешикташ можеше да спечели мача. Ние също можехме да спечелим. Може би равенството е справедлив резултат, защото и двата тима имаха шансове да спечелят мача. Ние знаем, че Бешикташ е добър отбор. Знаем, че реваншът ще е труден отново, но играем у дома. Задачата ни е ясна, искаме да спечелим мача".

"Сега не мисля за трансферите. Нямам да добавя нищо специално в момента. Честно, не сме близо до привличане на никого".

"Да, прави сте, че ни липсват играчи в защита. Загрижен съм. Но трябва да разполагаме отново с Мертезакер, Йозил и Подолски през уикенда. Да се надяваме, че те ще са в доба форма, когато се приберем у дома".