Джак Уилшър не иска да получи почивка в контролата срещу Шотландия, въпреки че редовно получава контузии в мачове с националния отбор.

Халфът на Арсенал игра в събота при победата с 3:1 срещу Словения в квалификационен мач за Евро 2016 и бе избран за играч на мача.

Във вторник Англия играе контрола с Шотландия на "Селтик Парк" в Глазгоу. Селекционерът Рой Ходжсън може да използва мача, за да провери нови играчи и така да даде почивка на някои от титулярите.

През уикенда Арсенал има важен мач срещу Манчестър Юнайтед във Висшата Лига, но въпреки това Уилшър не иска да получи почивка.

"Питайте който и да е от семейството ми или всеки, който знае какво представляват тези мачове", коментира Уилшър пред Мирър.

"Те винаги ще ви кажат, че Англия - Шотландия ще е страхотна атмосфера. Разбира се, че искам да играя. Отчаяно искам да играя. Това са мачовете, в които всеки английски играч иска да участва".

"Разбира се, че залогът е същия. Но дори и да не беше, имаме мениджър, който е тук от няколко години и знае какво значи Англия - Шотландия".

"Той вече ни държа реч за мача и ни каза, че преди това е бил мачът на сезона. Но ние знаем това, защото дори и да ни трябваше подсещане, преди няколко сезона играхме с Шотландия очаквайки приятелски мач, но определено не получихме такъв. Знаем за какво говорим и сме готови".

"Разбира се, че няма да е много приятелски мач. Ние сме готови за това. Ще бъде малко като Арсенал - Тотнъм, Ливърпул - Юнайтед. Но ние сме свикнали на това".

"Играхме с тях на Уембли и не бе много приятелски. Знаем за какво става дума. За мен ще бъде по-тежко отколкото на Уембли. На техен терен те ще са по-мотивирани, така че ние трябва да сме готови".