Нападателят на Арсенал Тео Уолкът отхвърли информациите, че е в конфликт с мениджъра Арсен Венгер. 

Футболистът стартира само един мач във Висшата лига, след като се завърна в игра след 11-месечно отсъствие през ноември, след което пропусна и целия декември поради друга травма. 

Освен това се появиха слухове, че освен, че се е скарал с Венгер, той не иска да поднови договора си с клуба, който е до лятото на 2016-а и затова може да бъде продаден след края на сезона. Уолкът обаче реши да внесе известна яснота по тези въпроси. 

„Обикновено не коментирам измислени истории за себе си, но информациите, че имам високи изисквания за новия си договор и съм се скарал с мениджъра, са пълни глупости. Все още не съм водил разговори за удължаването на контракта си и на този етап фокусът ми е да дам най-доброто от себе си за Арсенал” написа той в Туитър. 

Нападателят има 3 гола през този сезон, като вкара два пъти във Висшата лига и веднъж за ФА Къп. В много мачове обаче, си личеше, че не е играл дълго време. Що се отнася до новия му договор при предишния път, когато подписа, преговорите вървяха доста трудно и затова и този път едва ли ще бъде различно.