Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер заяви, че не обръща внимание на коментарите на Жозе Моуриньо по адрес на "артилеристите". Както е известно, Специалния иронизира конкурентите в челото на класирането по време на снощната гала вечер на "сините".

Още по темата

 

"Забравете за неговата реч, да говорим за нещо друго. Не се интересувам от неговите речи. Не слушам какво говорят хората, а слушам въпросите, които ме питате. Не искам да отговарям. Не, не искам да отговарям", отвърна Венгер по време на днешната пресконференция.

Френският специалист потвърди, че нападателят на Арсенал Дани Уелбек няма да може да участва във финала за ФА Къп срещу Астън Вила, защото още е контузен в коляното.

"Все още нямам представа кой ще играе в този мач, но това не е важно. Във финала за ФА Къп е важно кой ще завоюва трофея", продължи Арсен, който може да стане мениджърът с най-много завоювани трофеи във ФА Къп в историята.

"Трудно е да се класираш на този финал. Харесва ми да подобрявам рекорди, но това не е най-важното нещо за събота. Най-важното нещо е да се върнем заедно и да сме щастливи."

"Бих се радвал да успея, но не съм фокусиран върху това. Повече мисля за това, че се борихме здраво, за да се класираме там. Гостувахме на Ман Юнайтед, трябваше да вземе големи мачове. Сега искаме купата."

"Не искам да говоря за трансферите сега, защото не сме влезли в такъв период. Ще мислим за тях след финала за ФА Къп. Питате ме дали харесвам Артуро Видал. Да, харесвам го, но времето за трансфери не е дошло", добави французинът.