Един от лидерите на Арсенал Джак Уилшър е на мнение, че отборът може да спечели титлата през новия сезон.

"Артилеристите" започнаха доста слабо миналата кампания, но в разгара на сезона коригираха играта си и започнаха да трупат победа след победа, благодарение на което отборът финишира в топ 4.

Според халфа ако отборът демонстрира добрата форма, която показваше през голяма част от миналата кампания, може като нищо да спечели първа титла от Висшата лига, от 2004 година насам.

"Миналият сезон не започнахме добре, но начина по който го завършихме беше наистина страхотен. Ако бяхме играли така през целия сезон, тогава можехме дори да станем шампиони", обяви той, цитиран от "Скай Спортс".

"Ако ние успеем да задържим формата си от края на миналия сезон и през новата кампания, тогава смея да твърдя, че дори можем да спечелим титлата".

"Разбира се, че искаме да сме шампиони. Видяхте, че взехме в отбора футболисти от световна класа, а освен това вече имаме и вратар от световна класа в лицето на Петер Чех. С оглед на всичко това усещаме, че се намираме в доста добра позиция да атакуваме първото място през новия сезон", каза още той.