Полузащитникът на Арсенал Месут Йозил увери, че той и неговите съотборници уважават Байерн Мюнхен, но не се страхуват от баварците преди задаващите се два двубоя в Шампионската лига между двата тима.

"Артилеристите" са опрени плътно до стената след пораженията от Динамо Загреб и Олимпиакос. Сега те се нуждаят от поне една победа срещу Байерн, който има само победи във всички турнири този сезон.

"Ние имаме страхотен отбор с много играчи от най-висока световна класа. Целта ни е да спечелим титлата във Висшата лига. Можем да го постигнем през този сезон, ако нямаме много контузии. Но сезонът е дълъг", каза Йозил пред вестник "Билд".

"Вярно е, че ние сме под голямо напрежение в Шампионската лига. Можем да победим Байерн, ако играем така, както го сторихме срещу Манчестър Юнайтед."

"Останах малко изненадан от победата на Байерн с 5:1 над Борусия Дортмунд. Резултатите на баварците показват, че те се намират в страхотна форма. Ние ги уважаваме, но не се страхуваме от тях."

"Играем у дома и сме наясно как се отбелязват попадения и как можеш да успееш срещу Байерн. Разбира се, че няма да ни бъде лесно, но ние разполагаме с потенциала да победим всеки противник", завърши Месут.