Голяма група привърженици на Арсенал протестираха срещу Арсен Венгер преди и по време на двубоя срещу Норич Сити. В интернет пространството бяха разпространени снимки, на които недоволните фенове не само искат оставката на мениджъра Арсен Венгер, но и изразяват възмущението си от политиката на собственика Стан Крьонке.

Близо 50 фенове на Арсенал се събраха пред офисите на стадиона на тима в Лондон в минутите преди мача и запяха "Довиждане, Арсен Венгер" (б.пр.- "Au Revoir Arsene Wenger"). Те издигнаха и плакати с препоръката "Време е за смяна" ("Time for change"), а по-късно същите тези банери бяха уловени от фотографите на първите редове зад мениджъра на лондончаните. На препълнения стадион беше видян и друг, единичен плакат, на който пише: "Обичам Арсенал, мразя Крьонке" ("Love Arsenal, Hate Kroenke").

Когато всички фенове на Арсенал видяха плакатите, последваха и отговорите. Някои от тях запяха песен в подкрепа на мениджъра Арсен Венгер, а друг привърженик блесна с невиждан до момента плакат с надпис "Гордея се с Арсен, срамувам се от 'феновете'" ("Proud of Arsene, ashamed of 'fans'").

Протестиращите фенове са част от групировките "Black Scarf Movement" и "RedAction", които са на мнение, че клубът не върви напред с Венгер и е нужна неговата смяна.