Мениджърът Арсен Венгер призова футболистите на Арсенал да бъдат бдителни и да не допускат подценяване срещу когото и да било.

Френският специалист, който изведе лондончаните до успех с 6:0 срещу Лудогорец и продължи победната серия на тима до седем поредни победи, предупреди своите играчи, че в "джунглата" Висша лига нищо не трябва да бъде приемано за гарантирано и те трябва да се борят за живота си.

"Трябва да играем спокойно и да разберем, че във всеки мач започваме от нулата. Живеем в джунгла, в която всички искат да те изядат, а самият ти трябва да оцелееш. Това може да се случи, ако бъдеш бдителен. Това е природата на съревнованията - трябва да се бориш всеки ден, за да оцелееш", каза французинът.

Венгер остана впечатлен от добрата форма на Месут Йозил, който отбеляза хеттрик на Лудогорец и вече има шест гола в десет мача във всички турнири от началото на сезона.

"Месут е футболист, който обикновено подава за попаденията, но в последно време се забелязва, че развива апетит и към головете. Точно това исках той да добави към играта си, защото не виждам причина Месут да не вкарва повече", добави Венгер.