Суперзвездата на Арсенал Алексис Санчес заяви, че клубът трябва да инвестира в нови играчи по начина, по който го правят колосите Барселона, Реал Мадрид и Байерн Мюнхен.

Както е известно, чилиецът е считан за почти сигурно ново попълнение на баварския колос, който е готов да строши рекорда си и да плати 65 милиона евро.

"Не мога да ви кажа какво ще бъде бъдещето ми. Трябва да изчакаме до края на сезона. Но както винаги съм казвал, това не зависи от мен, а от клуба. Аз давам най-доброто от себе си и вкарвам голове, помагам на отбора. Зависи дали клубът иска да продължим заедно или не", коментира Санчес.

"В края на сезона ще видим какво искат те. Нормално е да се инвестира в нови играчи. Мисля, че във всеки клуб се правят покупки. Барса, Реал и Байерн винаги купуват нови футболисти и аз мисля, че ние също трябва да взимаме нови играчи, за да сме силни всеки ден."

"За мен демонстрациите срещу Арсен Венгер са нещо лошо. Той е мениджър, който даде на клуба нов стадион, купи, стил на игра. Тук е от 21 години", добави Алексис.