Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер определи критиките, които получи от бившия капитан на отбора Тони Адамс като „тъжни“, но твърди, че не им отдава голямо значение. 

В своята автобиография легендарният защитник на Артилеристите твърди, че Венгер „не е истински треньор“ и че именно той е причината Адамс да не работи в клуба на сърцето си, тъй като наставникът не търпи чуждо мнение. 

Венгер, който преди време за кратко бе довел Тони в академията твърди, че не е сериозно притеснен от критиките. 

„Не отдавам голямо значение на това, което Тони Адамс казва. Той може да говори каквото си иска, но кого го интересува? Познавам го от дълго време. Тъжно е“ заяви Венгер, който още държи феновете под напрежение относно бъдещето си. 

„Уважавам всеки и нямам какво да кажа по този въпрос. За мен той не представлява интерес и предпочитам да насоча вниманието си към нещо по-интересно. Вижте, в съвременния футбол имаш нужда от хора, които могат да ти помогнат да бъдеш успешен. Понякога трябва да вземеш трудни решения“. 

„Ако си направил някъде добра кариера, това не ти гарантира божествено право да се върнеш. Това е положението. Играчите винаги се грижат за собствените си интереси“ каза още Венгер, чийто тим утре трябва да победи Евертън и да се надява, че Ливърпул няма да победи Мидълзбро или че Манчестър Сити ще загуби от Уотфорд, за да влезе в четворката.