Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер остана много доволен от домакинския успех с 2:0 над Уест Бромич и похвали героя за тима Александре Лаказет, който заби два гола за "топчиите".

"Първото полувреме бе доста равностойно и гостите играха наистина добре. Те бяха много добре сложени физически и същевременно много добре организирани игрово. Като цяло имахме късмет в една по-специална ситуация, но важното за нас бе, че имахме аванс на почивката от 1:0. През второто полувреме вече контролирахме нещата на терена и мисля, че в крайна сметка ние бяхме по-добрият отбор като цяло и заслужено спечелихме", обяви той на пресконференцията след края на срещата.

"Лаказет наистина се адаптира доста добре към Висшата лига и успя да намери тази увереност, която търсеше. При него всичко е положително, а освен това адаптацията му се развива бързо. Като цяло мисля, че е добър знак, че бележи в нашите домакинства".

"Мисля, че двамата със Санчес ще си паснат с времето много добре. И двамата могат както да бележат, така и да асистират. Работим здраво за тяхното партньорство в тренировките, но си е друго да го видиш в конкурентна среда", каза още той.