Нападателят на Арсенал Александър Лаказет разкри, че ще се опита да повлияе на близкия си приятел Антоан Гризман да подпише с "артилеристите".

Както е известно, асът на Атлетико Мадрид е свързван с Манчестър Юнайтед, който се смята за основен фаворит за подписа му. Преди време самият Гризман не изключи възможността да подпише с Барселона, Реал Мадрид или Байерн Мюнхен.

"Ако той ме посети в Лондон, аз ще го помоля да подпише с Арсенал. С него сме много добри приятели и се забавляваме заедно. Наричаме се Гризи и Лаказ", разкри Лаказет пред списание Match of the Day.

Рекордната покупка в историята на Арсенал разкри кои играчи му пасват най-добре на FIFA 18: "Гризман и моя бивш съотборник от Лион Корентен Толисо. Разбираме се много добре и няма нужда да говорим един с друг на терена, защото се разбираме само по движенията. Познавам ги от доста време".

"Обичам Лондон, но времето не е чудесно. В момента уча английски. Разликата с френското първенство е, че тук има доста класни нападатели като Кейн, Лукаку, Агуеро, Жезус, Варди, Мората. Битката за Златната обувка ще е голяма", добави Лаказет.