Арсен Венгер не остана доволен от загубата от Кьолн, въпреки че и след нея Арсенал си осигури първото място в групата заради равенството в другия двубой. 

Спорна дузпа донесе победата на германците, след като съдията прецени, че Матьо Дебюши е фаулира Серу Жираси в наказателното поле и потърпевшият вкара. 

„Загубихме мача реално след един техен удар. Това беше много хубава дузпа, която трябва да приемем. Реално обаче наказателен удар нямаше“ коментира босът на лондончани. 

„Липсваше ни малко точност при пасовете в последната третина от терена, а точно това е необходимо, за да се вкарат повече голове. Създадохме достатъчно опасности, но нещо ни липсваше, за да ги завършим успешно. Освен това Кьолн се бранеше отдадено и феновете ги подкрепиха по един страхотен начин“ добави той. 

„Като цяло отношението ни към мача бе на ниво. След почивката действахме доста по-бързо, но за съжаление загубихме. Дали първото място в групата е добро? Не зная. Ще кажа след жребия. Ние обаче искахме да го постигнем и успяхме. Сега ни остава още един мач, който искаме да спечелим“ изтъкна Венгер.