Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне ясно намекна, че срещу отбора му умишлено се вреди. 

Столичани са недоволни напоследък от съдийски отсъждания в няколко свои срещи и въпреки че не обяви директно арбитрите, посланието на наставника бе пределно ясно. 

„Атлетико не е удобен отбор за никой, но ние приемаме тази роля. Продължаваме да бъдем в борбата за титлата, което не се е случвало от дълго време и явно това не се харесва на много хора” обяви Симеоне преди утрешния реванш с Реал за Кралската купа. 

Въпреки поражението с 0:3 в първия мач в лагера на Дюшекчиите не губят надежда за обрат. „Във футбола няма нищо невъзможно. Ние винаги играем здраво и вярваме, че можем да преобърнем нещата в наша полза. Не си търсим извинения, а винаги се стремим да се справим по-добре от предишния мач” изтъкна още наставникът. 

Подобно бе мнението и на турския пулазащитник Арда Туран. „Не заслужавахме да паднем по този начин на „Бернабеу”. Ние обаче сме Атлетико и не отписваме нито един двубой, така че ще дадем най-доброто от себе си. Искаме да завършим сезона по най-добрия начин и ще се опитаме да го направим” изтъкна футболистът.