Добрите новини за Атлетико Мадрид продължават. Тимът записа някои впечатляващи резултати напоследък, а сега се оказва, че треньорът Диего Симеоне ще има на разположение и пълния си състав за предстоящите решителни двубои от кампанията.

Днес стана ясно, че Арда Туран също е преодолял контузията си и ще бъде на линия за първия мач срещу Челси от полуфиналите на Шампионската лига другата седмица.

Турският играч се оплакваше от болки в слабините и пропусна последните мачове на състава, но вече е възстановен като дори е имало възможност да вземе участие в сблъсък с Елче в петък.

Лекарите обаче са го посъветвали, че е по-добре да не се рискува с включването му в игра и е по-добре да бъде запазен за двубоя със Сините, което и ще се случи. Арда остава важна фигура в състава на Диего Симеоне, който без съмнение ще бъде много доволен да може да го използва.  

Филипе Луис и Давид Вия също лекуват леки контузии, но проблемите им не са сериозни. Що се отнася до Диего Коста, който получи сериозна рана на крака в двубоя с Хетафе, нападателят най-вероятно ще играе още в петък.