Атлетико Мадрид явно се оглежда за наследник на Диего Коста, след като има слухове, че в плановете на тима е попаднал нападателя на Интер Мауро Икарди. 

21-годишният футболист вкара 4 гола в последните два мача на Нерадзурите и привлече вниманието към себе си, което доведе и до слухове, че може да напусне. 

Твърди се, че испанският тим е готов да даде 15 милиона евро за него, което би било половината, а може би дори и по-малко, от парите, които съставът ще получи за Коста, към когото интерес има от Челси. 

Агентът на Икарди Улисе Савани не изключи напълно възможността за подобен трансфер, което със сигурност ще засили още повече слуховете за подобен ход. 

„Мауро би бил перфектен за испанския футбол. Атлетико? Той би могъл да отиде в Мадрид, но честно казано смятам, че ще остане в Интер” заяви Савани. 

„Слуховете, които го свързват с испаския състав са твърде неопределени и поне засега няма нищо конкретно. Като цяло съм на мнение, че няма да напусне, но все пак ще видим. Той е играч с качестав и характер и това не остава незабелязано” добави той.