Шампионът на Испания Атлетико Мадрид допусна нова грешка, след като завърши при реми 2:2 срещу Селта на своя "Висенте Калдерон". Това стана в среща от 4-ия кръг на испанската Примера дивисион.

След този мач "Дюшекчиите" заемат второто място в класирането с актив от 8 точки след 2 победи и 2 ремита в първите кръгове на шампионата, докато галисийци са на 7-ата позиция с две точки по-малко.

В 20-ата минута гостите стигнаха до попадение и попариха шампиона. Пабло Ернандес успя по страхотен начин да вкара една високо центрирана топка във вратата на противника. Без да има ясна видимост, той протегна крака си към нея, след което с пета я вкара в мрежата.

В 31-ата минута обаче Миранда изравни. Бразилецът бе изпуснат от противниковата отбрана и насочи с крак хубаво центриране във вратата на гостуващия отбор.

В 41-ата минута Диего Годин направи обрата пълен и изведе Атлетико напред в резултата, след като се разписа след перфектно центриране на Габи от корнер.

Гостите обаче изравниха и се докопаха до точката след точно изпълнена дузпа на Нолито в 52-ата минута, която бе изработена от Планас. Последният от своя страна принуди Миранда да го фаулира.