Адил Рами, Нико Пареха, Хоакин Корея и Давид Сория остават под въпрос преди неделния мач на Севиля като гост на Атлетико (Мадрид) от 28-ия кръг на Примера дивисион, съобщиха от севилския клуб.

Всички те са с травми и днес и утре ще се преценява след разговори с лекаря на отбора дали Хорхе Сампаоли може да ги включи в групата или не.

Рами има контузия в коляното, Корея пък в бедрото и двамата не тренираха днес с отбора. Пареха, който е с разтежение в слабините, и Давид Сория- удар в коляното, бяха вчера на рехабилитация, а вероятно и днес. За всички тях ще се вземе решение след утрешното занимание.

Датският полузащитник Михаел Крон-Дели пък поднови тренировки снощи на пълни обороти, след като беше извън строя от края на януари. Крон-Дели досега се възстановяваше от контузия в коляното, а тренировката я завърши без никакви оплаквания.

Срещата противопоставя два отбора, които се връщат от международните си мачове в различно настроение. Столичани отстраниха Байер (Леверкузен) и отиват на четвъртфинал в Шампионската лига, докато Севиля игра слабо и отпадна от английските дебютанти Лестър.

В Примера дивисион двата отбора са съседи в класирането, но Севиля има 57 точки на 3-ата позиция. Атлетико Мадрид са 4-и с 52.