Хасково ще излезе днес срещу ЦСКА за Купата на България с чисто нови екипи, изработени от местна фирма. Срещата е от 17.30 часа на "Армията".

Срещу "червените" тимът ще бъде подкрепен и от играещия помощник-треньор Емо Ангелов-Бабангида. Той пропусна последния мач на отбора си срещу "Калиакра", тъй като учи за треньорска тапия. 

Бабангида се озова в Хасково след като смени няколко отбора, а за последно бе отпратен от Берое.

Освен него в тима на Димчо Ненов е и Боян Табаков - считан преди известно време за един от най-големите таланти на Левски, но останал в историята с неприличните си жестове към червените след мачове в юношеските формации.

Табаков обаче е контузен и няма как да играе. Друг футболист, който може да изиграе важна роля в мача е играч минал и през Армията - Цветомир Матев, който обаче може би ще остане на пейката в началото на мача.

БФС пък заложи бомба на "Армията", като прати за рефер на срещата Таско Тасков. Както е известно, треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов обяви още преди два месеца, че не желае никога да вижда този съдия, както и колегата му Ники Йорданов на мач на "армейците".

Младенов набра на Тасков след загубата на "червените" с 0:2 срещу "Миньор" миналата година. "Той ни отряза главите и ни взе титлата", изстреля по адрес на Таско треньорът, но сега футболната централа ще му тества нервите с наряда за Купата.