Бой в центъра на София, а не в някое тетевенско село потресе футболна България. Фенове на ЦСКА-София II нахлуха на пистата, в тунела и дори в съблекалнята на Локомотив София след успеха 2:1. Те ступаха играчи от "Надежда", псуваха, плашеха пред очите на безпомощната охрана. Полицаи на "Армията" липсваха.

Гардовете пък са от фирма на запалянковците. "7 дни спорт" научи причината за екшъна. Вратарят на гостите Александър Любенов на излизане към тунела подвикнал към група псуващи го запалянковци: "Ходете си в Микре" и показала среден пръст. В този момент над 10 души прескочили оградата и обградили последните футболисти на Локо. Ритник отнесъл Любенов, който е юноша на Левски.

Тупаник в корема получил бранителят Емо Виячки, който имал лошия късмет да е последен. Бранителят се забавил при агитката на Локо. Не повече от 70-80 човека имало на "Армията". Лошото е, че там не се допускат "неудобни" медии, а останалите се опитали да прикрият селския бой като "напрежение". Хора от Локо позвънили на сайтове, та историята излязла на бял свят.

Минималното наказание е лишаване от домакинство за две срещи и глоба по 10 000 лева за всяка от тях. Битите играчи обаче са повече от един, а и има допълнително утежнение като нахлуване в съблекалнята. Така че може да се стигне и до постоянно затваряне на "Армията" за мачовете на втория тим, който рита във втора дивизия. Любопитното е, че заради изцепките на публиката на първия тим БФС затвори "Армията" за предстоящото домакинство с Локо Пловдив.