Изключително грозни сцени на насилие се разиграха по време на двубоя на деветия кръг на югозападната трета лига, където футболистите от "Рилски спортист" гостуваха в Сливница на "Сливнешки герой" и победиха с 2:1, предаде репортерът на Bulgaria ON AIR Димитър Димитров.

Двата гола са дело на Петко Петков от "Рилски спортист". След футболната среща, той бива нападнат от няколко души от противниковия отбор. Днес комисия ще преразгледа случката, а наказания?

"След края на мача имаше напрежение между двата отбора. Другият отбор нападна първо съдията. Всичко тръгна с претекста, че ние нещо сме счупили в тяхната съблекалня. Явно си търсеха физическа саморазправа. Нападнаха ме в гръб. Суматохата беше от 15 човека. Повече от 10 души ме бяха свалили на земята, но за щастие се отървах без сериозни наранявания. За първи път се случва подобно нещо в югозападната трета лига", отбеляза нападнатият футболист Петко Петков.

"С подобни действия се връщаме в едни вече отминали времена. Трябва да се позоваваме на официалния доклад на съдията, а не кой какво помни от случилото се, защото все пак и двата отбора са пристрастни. Нямаше полиция, която да охранява мача. Петко нито е бил изгонен от срещата, нито е бил арогантен", посочи треньорът на Петков Венци Арсов.