От Барселона отхвърлиха информациите, че тимът ще опита да привлече нападателя на Манчестър Сити Серхио Агуеро през януари.

Заговори се, че каталунците са хвърлили око на аржентинеца, когото искат да върнат в Испания и така да подсилят много сериозно атаката си.

Футболистът с прякор Кун е много близък освен това с Лео Меси, което също увеличи слуховете за подобен ход на клуба от „Камп Ноу“. Поне на този етап обаче подобно нещо не е обмисляно в испанския шампион.

„Не, не сме влизали в контакт с него и публикуваната история изобщо не отговаря на истината“ заяви вицепрезидентът Хосеп Мария Баромеу пред „Ел Мундо Депортиво“.

В същото време мениджърът на Сити Мануел Пелегрини наскоро категорично отхвърли възможността клубът да се раздели с футболиста, особено предвид начина, по който се представя.

Агуеро има 17 гола в 18 мача досега през кампанията, като 11 от попаденията му са във Висшата лига. Това е третият му сезон с екипа на Гражданите, като до този момент е отбелезял 64 попадения в 106 срещи за тях, което си е много добро постижение.