Полузащитникът на Барселона Андрес Иниеста остава уверен, че тимът му може да спечели победа на „Сантяго Бернабеу“ и да остане в битката за титлата.

Каталунците гостуват в Мадрид на Реал с 4 точки изоставане от големия си съперник и най-малкото не трябва да губят двубоя, ако искат да запазят шансовете си да триумфират като шампиони.

„Знаем, че от нас винаги се изисква да играем най-добрия си футбол в Мадрид и сега просто трябва да бъдем себе си. Необходимо е да сме смели и да имаме контрол върху топката. Ако не го направим ще имаме проблеми. Това е стадион, където винаги трябва да бъдеш на ниво“ заяви Иниеста.

„Трябва да излезем и да се стремим към победата. Обикновено постигаме целта си именно когато играем нападателно и се стремим да бележим. Да, имахме някои лоши мачове, но като цяло се справяме добре и сега сме в добро състояние“ добави той.

„Не ми се иска да вярвам, че има фенове на Барса, които не вярват, че можем да победим. Ние сме отбор, който постигна много успехи, така че вярваме в себе си. Освен това след разочарования винаги реагираме както трябва. Разбирам, че когато не печелим е нормално да има критики, но не смятам, че някой е на мнение, че лесно ще ни бият. Ние ще излезем амбицирани, защото имаме шансове за титлата и ще се опитаме да го използваме“ каза още Иниеста.