Анхел ди Мария не смята, че има срив с Лионел Меси и Барселона, въпреки лошите резултати на съперника напоследък.

Крилото на Реал Мадрид вкара един от головете при победата с 2:1 над каталунците на финала за купата на Испания. Това бе трета поредна загуба за Барса и тя е на път да изпусне и трите трофея, за които се бореше през тази година.

Най-много критики за слабото представяне отнесе звездата Лионел Меси, който изглежда много незаинтересован и демотивиран. Според Ди Мария обаче не става дума за спад в неговата форма и тази на Барселона.

"Говорих с него след финала. Той беше тих, но изглеждаше добре", коментира Ди Мария, цитиран от football-espana.

"Нещата не се развиват добре за Барселона и това му влияе. Това е видимо. Но преди всичко опонентите го познават по-добре от всякога и това има значение. Не смятам, че Лео е в криза".

"В момента Барселона изпитва затруднения. Същото се случи и с нас през миналия сезон, когато не спечелихме нищо".

"Когато виждаш как головете ти се изплъзват, не е лесно. Засега нещата се развиват добре за Реал и само това има значение за нас".

"За нас е недопустимо да сме втори и същото важи за Барса. Винаги когато играеш срещу Барселона, само това има значение. Ако си след тях, става много сложно".

"Не смятам, че Барселона е изхабена. Те изиграха страхотен финал за купата, въпреки загубата. Според мен стана това, че отборите вече ги познават по-добре и знаят как да играят срещу тях".