Треньорът на Барселона Херардо Мартино похвали отбора си за показаната страст на терена при трудната победа над Атлетик Билбао с 2:1.

Каталунците бяха изправени пред ново разочарование, но направиха обрат и запазиха някакви шансове да триумфират с титлата.

„Играхме с много сърце и това ме радва. Имахме няколко много добри положения, които пропуснахме и бях започнал да мисля, че това просто не е нашият ден“ коментира наставникът.

„Доволен съм, че Лео вкара победния гол, защото той не говори извън терена, а говори с играта си. През последните дни не е трябвало да обсъждам нищо с него. Той просто излезе и показа много добър футбол“ добави той, като отхвърли слуховете за конфликт между него и Алексис Санчес.

„На тренировката вчера той се смееше на тези информации, а аз се чудех за какво става дума. Пълни глупости“ коментира Мартино, който отново изтъкна, че ще поеме своята отговорност за евентуалния сезон без трофей.

„Аз съм много взискателен към себе си. Когато идвам в отбор, който е свикнал да печели и да постига успехи, а това сега не се случва е ясно, че отговорността е моя и аз не се притеснявам да я нося“.