Треньорът на Барса Луис Енрике очаквано остана доволен от категоричната победа с 5:0 над Леванте.

Каталунците запазиха стопроцентовия си старт от началото на сезона и водят в класирането с пълен актив от 12 точки. Същевременно те продължават да нямат допуснат гол в петте официални мача, заедно с този срещу АПОЕЛ в Шампионската Лига.

"Това показва още повече нашата идея да играем като отбор. Вместо да посочвам някой специално, ще кажа, че съм доволен от всички", коментира Енрике след мача.

"Ще говорим за позицията си в класирането по-късно, едва сме изиграли няколко мача. Но съм доволен, че се справихме толкова добре с мач, който идва след участие в Шампионската Лига през седмицата. Това винаги е трудно".

"Всеки мач ни предлага различни затруднения и понякога нещата се развиват за по-добре, понякога не. Головете, които не искаха да влязат срещу АПОЕЛ, влязоха срещу Леванте. Трябва да намираме решения срещу всичко, което нашият съперник може да направи".

Накрая Луис Енрике коментира представянето на Лео Меси, който пропусна дузпа, но се отчете с чудесен индивидуален гол и две страхотни асистенции.

"Още веднъж ние говорим за много специален, уникален играч. Обичам когато футболистите комбинират толкова добре помежду си".