Нападателят на Барселона Неймар увери преди утрешния мача с Аякс в Шампионската лига, че не отдава по-голямо значение на съботното Ел Класико.

"Ако кажа, че не мислим за мача с Реал, ще излъжа, но и мачът с Аякс е много важен. Утре ние трябва да победим и едва тогава ще се концентрираме за Ел Класико", каза Неймар на днешната пресконференция.

Бразилският капитан бе запитан от журналистите кое е по-важно за него - да накаже Аякс или Реал Мадрид. Неговият отговор бе красноречив: "Искам да вкарам и в двата мача".

"Срещу Аякс ще ни бъде трудно. Ние винаги играем за победа, он аз смятам, че Аякс е страхотен отбор както в защита, така и в нападение. Ние ще трябва да работим много здраво, за да победим."

"За мен Лионел Меси е най-добрият футболист в света и съм щастлив да играя с него. Аз никога не съм виждал някой да играе като Меси, за мен е чест да играя с него, аз съм негов фен."

"Луис Суарес също е сред най-добрите в света и аз съм сигурен, че той ще даде много на отбора. Аз съм впечатлен от начина, по който той тренира всеки ден", каза още Неймар.