Върла фенка на испанския колос Барселона е сочена за фаворит за приза Мис Вселена. Конкурсът ще се проведе на 25 януари 2015 година във Флорида.

Мис Украйна 2014 Анна Андрес е с големи шансове да отвее конкуренцията, твърдят медиите в родината й.

Дългокраката хубавица не крие любовта си към "блаугранас", като тя често отскача до Барселона за мачовете на четирикратния европейски клубен шампион.

Последният път, когато изкусителната Анна дереше гърло на стадион "Ноу Камп", беше по време на четвъртфиналния сблъсък от Шампионската лига между Барса и Атлетико Мадрид през миналия сезон, завършил 1:1.

Тогава украинката набързо приковава погледите върху себе си, развявайки гордо фланелка на каталунците с нейното име и емблематичния №10 на гърба.

Брюнетката дори определя себе си като "попълнение" на Барса и не изпуска мачове на любимия си тим, който излиза срещу вечния си съперник Реал Мадрид в събота.

Любопитна подробност е, че Анна Андрес е родена на незабравимата за всички българи дата 17 ноември 1993 година, когато България шокира Франция с победа 2:1 на стадион "Парк де Пренс", класирайки се на световното първенство в САЩ.