Треньорът на Барселона Луис Енрике не изрази съжаление, че е заложил на Луис Суарес в снощния мач срещу Реал, въпреки отсъствието на нападателя цели 4 месеца от големия футбол заради наказание.

Още по темата

 

"Не, не съжалявам за решението си да пусна Суарес от първия съдийски сигнал. Той е част от отбора още от самото начало и се справи много добре. Навярно по-добре, отколкото съм очаквал", започна Луис Енрике.

"Ние имахме добри периоди, допуснахме твърде много грешки. Реал се представи добре и заслужаваше победата. Ще анализраме къде сбъркахме."

"Поражението ни означава, че те са толкова добри, колкото нас, или още по-добри от нас в момента. Трябва да го осъзнаем. Можеш да спечелиш, или да се случи това, което стана снощи."

"Разликата не беше голяма. Ние започнахме добре през първото полувреме, но след като открихме резултата изпитвахме трудности."

"Можехме да поведем с 2:0, но това беше трудно първо полувреме. През второто полувреме трябваше да дадем повече и бяхме наказани."

"Нашият съперник беше по-добър и заслужаваше победата. Загубата е част от играта. Ние трябва да си научим грешките и в края на сезона ще видим колко важен ще се окаже снощния мач."

"Ние спряхме да създаваме положения заради нашия съперник. Вторият им гол беше след добра атака, при третия им гол ние направихме грешка. Бяхме наказани при техните контраатаки", завърши Енрике.