Нападаталят на Барселона Луис Суарес коментира след загубата с 1:3 от Реал снощи, че е дал всичко от себе си в официалния си дебют за "блаугранас".

Още по темата

 

За него това бе първи мач за каталунците след трансфера му от Ливърпул, като стрелецът изтърпя 4-месечно наказание за ухапване по време на световното първенство.

"На всеки му се иска да запише победа в дебюта си. Резултатът не беше добър за нас с оглед събитието, но аз дадох всичко от себе си", започна реализаторът.

"През последните седмици тренирах много здраво всеки ден, мислейки за този мач и се чувствах готов да играя. Треньорът взе решение да ме пусне от самото начало и аз бях готов."

"Чувствах се добре и се опитах да дам всичко по силите си, за да мога да помогна на отбора си. Заради интензитета на мача знаех, че няма как да играя пълни 90 минути."

"Не съм говорил с треньора за това колко дълго ще остана на терена. Чух на разбора преди мача, че ще започна като титуляр, около час и половина преди старта."

"Ние трябва да мислим за този мач, но все още водим с точка на Реал Мадрид и трябва да продължим напред", допълни Суарес.