Треньорът на Барселона Луис Енрике също успокои феновете на тима, че звездата Лионел Меси е щастлив на стадион "Ноу Камп" и няма да си ходи.

Още по темата

 

Малко след като аржентинецът намекна за евентуална раздяла с "блаугранас", президентът Хосеп Мария Бартомеу направи официално изказване, че Меси няма да напуска и че срещу него се води кампания.

"Лео е щастлив в Барса, той ми каза, че доволен и горд да бъде тук", сподели Луис Енрике на пресконференцията преди мача със Севиля, който е тази вечер от 21.00 часа българско време.

"Не обръщам внимание на спекулациите. Вярвам, че той ще остане в Барса. Искам да се фокусирам върху това, да извлека най-доброто от играчите си и да мога да подобря някои аспекти от тяхната игра."

"Това, което има значение за мен са думите на Меси, че той е щастлив в Барса. Няма да има случай "Меси". Феновете ще подкрепят отбора, както винаги досега в трудни моменти."

"Ние записахме две победи и искаме да ги увеличим на три поредни. Нашите фенове са наясно със състоянието на отбора", каза още Енрике.