Нападателят на Барселона Луис Суарес обяви, че не е бил под напрежение заради това, че успя да се разпише едва в 5-ия си мач за каталунците, като снощи откри резултата при успеха над АПОЕЛ Никозия с 4:0 в Кипър. 

«Знаех, че рано или късно ще вкарам, така че бях спокоен. Желанието ми просто бе да помагам на отбора да печели. Сега се радвам, че моето попадение допринесе за триумфа» сподели бившият футболист на Ливърпул. 

«Постигнахме целта си, след като изиграхме много силно първо полувреме. Бяхме концентрирани и успяхме да вкараме много голове, което бе хубаво» изтъкна уругваецът, като не пропусна да коментира и взаимодействието си със съотборника си Лео Меси, който с хеттрика си в мача стана №1 по голове в Шампионската лига. 

«С него се разбираме наистина много добре, независимо кой на каква позиция е поставен. Най-важното обаче остават резултатите на тима и сега ще се опитаме да победим ПСЖ у дома и да завършим първи в групата». 

Сушата на Суарес продължи общо 393 минути от дебюта му срещу Реал в края на октомври. Все пак преди този гол нападателят също бе полезен, тъй като бе записал 4 асистенции на сметката си.