Капитанът на Барселона Шави сравни глада за успехи на суперзвездата Лионел Меси с този на бившия си съотборник в националния отбор на Испания Раул.

Още по темата

 

"Меси винаги се намира на правилното място. Невероятно е да имаш най-добрия футболист в света в своя отбор", не крие вълнението си Шави след снощната победа с 4:0 над АПОЕЛ, в която Меси вкара хеттрик и стана голмайстор №1 в историята на Шампионската лига, изпреварвайки именно Раул.

"Меси ми напомня малко на Раул, има същата амбиция и глад за успехи като него. Раул беше пример, който да следваш. Меси има същото отношение като него. Никога не е доволен и винаги иска още и още. Двамата са спортни зверове. И техните показатели го доказват."

"Винаги съм виждал Меси щастлив. Той никога не говори много и винаги се създават дискусии, когато казва нещо. Той не каза нищо необичайно (б.р. в интервюто, в което Лео говори за напускане). Той е щастлив и доволен в Барса. Тук той се чувства у дома."

"В момента Лео и Кристиано Роналдо водят космическа надпревара. Нито един от тях не се спира, те са фантастични за футбола", добави Шави.