Полузащитникът на Барселона Серхио Бускетс похвали нападателя на тима Неймар, който класира своите на полуфиналите за купата на Испания, забивайки два гола на Атлетико Мадрид.

Още по темата

 

"Това е футболът. Първото полувреме беше приятно за гледане от феновете. Смятам, че ние играхме сериозно и намирахме свободните пространства, които те оставяха за нас", каза Бускетс.

"Това направи мача по-лесен за нас, за да изравним за 2:2. Когато поведохме в резултата с третия си гол, за тях стана много трудно. При дузпата нарушението на Масчерано беше извън наказателното поле, така че реферът допусна грешки в двете посоки."

"Неймар е футболист, който може да направи разликата, във футбола е така. Трябва да имаш въображение, а той го има в повече. Трябва да знаеш как да печелиш и да губиш."

"Доволни сме, че вкарахме от статично положение. Използвахме своя шанс и това е най-важното. Също така вкарахме след контраатака, защото бяхме наясно с факта, че те ще ни оставят свободни пространства."

"Барса винаги е кандидат за всеки трофей. Но ние не подценяваме Виляреал или Хетафе, който и да се класира срещу нас на полуфиналите. Трябва да се подготвим за тези мачове", допълни Бускетс.