Треньорът на Барселона Луис Енрике похвали своите момчета след сладката победа с 3:2 над Атлетико насред Мадрид, дошла въпреки тежкия за игра терен.

Още по темата

 

"Всичко, свързано с моя отбор снощи ми хареса. Особено начинът, по който момчетата се вдигнаха от една странна ситуация в началото на мача, когато ни вкараха в първата минута", сподели Енрике.

"Атлетико е изумителен отбор, който върши страхотна работа, печелейки титли по невероятен начин. Второто полувреме ми хареса, в него ние имахме контрол върху мача. Притежавахме топката повече, защото те останаха с човек по-малко."

"Теренът беше в много лошо състояние и топката скачаше като заек. Не зная дали това се дължи на времето, но ние все пак се адаптирахме към условията и аз съм много доволен от нашето представяне."

"Доволен съм от целия отбор. Въпреки всички трудности, които срещнахме за игра тук, ние успяхме да намерим свободните пространства. Много съм доволен от представянето ни срещу един топ-съперник."

"През сезона има добри и лоши моменти. Този снощи е сред добрите. Ние сме уверени и постигаме желаните от нас резултати. А добрите резултати увеличават увереността ни."

"Неймар е смел играч и той дава много на отбора. Вкарва голове, дриблира... Никой няма да го промени, но ние и не искаме да го променяме. Искаме да си остане смел. Но мачът започна да става грозен и ние счетохме, че ще бъде по-добре да го извадим от игра", добави Енрике.