Полузащитникът на Барселона Хавиер Масчерано защити колегите си от Атлетико Мадрид след поредния горещ мач между двата тима, в който се стигна и до сбиване.

Още по темата

 

"В тези мачове залогът е много голям. Може би мачът беше по-тежък от обичайното, но не смятам, че играчите на Атлетико са имали някакви лоши намерения", каза Масчерано след двубоя.

"Ние трябва да ги уважаваме. Атлетико Мадрид е много труден противник. Не смятам, че те прекрачиха границите, не са нарушили правилата на играта."

"Не смятам, че имаше дузпа за тях. Ако реферът е видял нарушение срещу Хуанфран, трябваше да забележи, че то беше извън наказателното поле, а не вътре."

"Хуанфран се опита да навлезе в наказателното поле и потърси контакт с мен. Аз се опитах да остана извън пеналта. Когато някой търси умишлен контакт с теб е много трудно да го избегнеш.За щастие това не ни костваше победата."

"За нас е важно, че се класирахме за още един полуфинал, особено след победа над толкова труден противник. Атлетико ни елиминира от Шампионската лига през миналия сезон и спечели Ла Лига на нашия стадион. Трябва да продължим по същия начин", добави Масчерано.