Нападателят на Барселона Неймар се извини на съотборника си Луис Суарес за ситуацията, в която не му подаде през първото полувреме на днешния мач с Виляреал.

Още по темата

 

Малко преди изравнителния гол на "жълтата подводница" бразилецът беше изведен в предни позиции, но вместо да чукне към свободни Суарес, той нацели тялото на съперников футболист.

"Зная, че бяхме останали двама срещу един, но аз видях свободно пространство пред мен и отправих удара", сподели след мача Неймар.

"Тези неща се случват понякога, но ние знаем кое е най-доброто за отбора и винаги трябва да си подаваме, когато е възможно. Извинявам се на Луис и следващият път ще му подам, ако ми се открие такава възможност."

"Щастлив съм, че отново сме на финал за купата на Испания и поздравявам целия отбор. Виляраел е страхотен съперник, който има много топ-футболисти. Бяхме наясно, че ще бъде трудно."

"Въпреки това започнахме добре и вкарахме ранен гол, което ни помогна много да изпълним целта си. Не зная дали е възможно, но ще се радвам финалът да се състои на стадион Ноу Камп", завърши Неймар.