Треньорът на Барселона Луис Енрике се пошегува, че ранният гол срещу Виляреал снощи изобщо не е бил планиран. Специалистът похвали смелата игра на "жълтата подводница", която притискаше здраво неговия тим до средата на второто полувреме.

Още по темата

 

"Да играеш на финал е хубаво, но той трябва да бъде спечелен. Барселона трябва да печели трофеи. Ще видим дали ще успеем", започна своя коментар Енрике, чийто отбор ще срещне Атлетик Билбао в последния финал от турнира за купата на Испания.

"Виляреал ни притискаше дори когато открихме резултата. Те имаха две или три много добри положения през първата част пред изравнителния гол. Те ни притискаха докато не поведохме с 2:1. Знаехме, че ще бъде трудно, защото това е един от най-добрите отбори в първенството."

"Не беше планирано да вкараме още при първата си атака в мача. Искахме да контролираме срещата и да не треперим до края. Целта ни беше не само да победим, но и да доминираме, за да си решим нещата по-рано."

"Контузията на Серхио Бускетс е единствената лоша новина от тази вечер. Трябва да изчакаме прегледите, за да узнаем точното му състояние. Със сигурност ще бъде аут няколко дни, но нямам представа колко точно", добави Лучо.