Крайният бранител на Барселона Дани Алвеш заяви в прав текст, че би искал да остане на стадион "Ноу Камп" и през следващия сезон.

Още по темата

 

"Моето сърце е щастливо там, където се намирам в момента, с  това което имам и с цветовете, които защитавам", обясни Алвеш пред Globoesporte.

"Не зависи от мен колко дълго ще остана в Барса. Аз ще изпълня своята част, защото имам същото желание, както когато дойдох в Барселона. Не съм подписвал предварителен договор с друг клуб."

"Реших да живея за момента и той е сега. Участваме в три надпревари този сезон. Бих искал да спечеля титли до края на договора си, да приключа с добър вкус в устата. Каквото и да стане после, ще го приема."

"Конфликтите в съблекалнята са неизбежни, там е по-зле отколкото в едно семейство. Ние живеем повече един с друг, отколкото със семействата си."

"Но дори в семейството имаш проблеми, при това с хора с твоята кръв. Представете си за какво става дума в съблекалнята. Проблемите са неизбежни."

"Но има проблеми, защото ние се борим за трофеи и искаме да побеждаваме. Лошите моменти помагат на хората да оценят хубавите неща, така че проблемите могат да се превърнат в нещо позитивно", завърши бекът.