Халфът на Ювентус Пол Погба иска от Барселона да получава по 12 милиона евро на година, за да гарантира, че през 2016-а, когато забраната на каталунците за трансфери падне, той ще се присъедини към отбора. 

Французинът е цел и на някои други от големите европейски тимове, така че явно иска да използва това, за да си осигури максимално добър контракт. Президентът на Барса Хосеп Мария Бартомеу се надяваше да се споразумее с играча, но това едва ли ще се случи. 

Евентуална заплата от 12 милиона ще означава, че Погба автоматично ще стане вторият най-добре платен футболист в Барса, като пред него ще бъде единствено суперзвездата Лео Меси. 

Той обаче ще изпревари другите големи играчи в отбора като Неймар, Луис Суарес и Андрес Иниеста, което със сигурност ще предизвика недоволство сред тях, още повече, че става дума за полузащитник на само 22 години.  

От Юве искат да получат 100 милиона евро за своя футболист, което е астрономическа цена. Дори и тя да бъде намалена обаче, Барса пак ще трябва да извади огромна сума за него, което едва ли ще стане.