Нападателят на Барселона Луис Суарес е преодолял трудното начало в клуба и вече се чувства комфортно на "Камп Ноу".

Уругваецът признава, че е бил доста притеснен в началото от перспективата да играе с мегазвезди като Меси и Неймар, но постепенно се адаптирал към обстановката в клуба и вече започна да бележи важни голове за каталунците.

"Когато пристигнах, бях твърде притеснен, че трябва да играя с футболисти като Меси и Неймар, но те ме успокоиха и ми казаха да играя така, както го правех в Ливърпул. Сега се чувствам чудесно на терена и извън него и си прекарваме добре с момчетата", каза Суарес на пресконференция.

Барса среща Пари Сен Жермен в реванш от четвъртфиналите в Шампионска лига утре. В първия мач в Париж Барса спечели с 3:1, а два от головете вкара Луис Суарес. Уругваецът има на сметката си вече 19 гола през този сезон във всички турнири.

"Изходът от мача още не е решен, въпреки победата ни в първия мач. ПСЖ е много труден съперник. Имат много класни играчи, които могат да решат всеки мач".

"Такъв играч е Златан Ибрахимович, който е великолепен нападател, чиито постижения са известни на всички. Хубаво е, че помагам на отбора с головете ми и асистенциите, но най-важното е отборът да побеждава", каза Луис Суарес.