Треньорът на Барселона Луис Енрике заяви, че класическата победа с 3:0 над Байерн Мюнхен тази вечер е перфектният резултат за неговия тим.

Още по темата

 

"Това е перфектен резултат, който ни доближава с още една крачка до финала. Но ние трябва да се представим добре и в реванша. Сигурен съм, че ни очаква тежко гостуване", каза Енрике.

"Много съм доволен не само от резултата, но и от показаното на терена. Ние имахме много голови положения, а Байерн - доста малко такива."

"Изказването на Гуардиола, че трябва да спрат Бускетс? Барса не е само Бускетс. Пеп изигра мача по такъв начин, че да подхожда на неговата философия. И двата отбора бяха добри, но индивидуалния талант направи разликата."

"Какво можеш да кажеш за Лионел Меси? Той винаги ме изненадва. Играе всеки мач със същия глад за победа и амбиция, но предпочитам да обърна внимание на целия отбор."

"Меси не е единственото произведение на изкуството в нашия тим. Целият отбор се представи добре, ние не допуснахме гол. Сега сме по-близо до финала в Берлин", допълни Енрике.