Атлетико Мадрид - Барселона, мач от 3-я кръг на испанската Примера Дивисион. Стадион Винсенте Калдерон, 20.00 часа българско време.

Атлетико Мадрид:

Вероятен състав: Де Хеа, Переа, Годин, Домингес, Лопес, Рейес, Асунсао, Раул Гарсия, Симао, Форлан, Агуеро


Барселона:

Групата за мача: Валдес, Пинто, Максуел, Алвеш, Пике, Пуйол, Милито, Адриано, Бускетс, Масчерано, Кейта, Шави, Иниеста, Меси, Педро, Вия, Къркич

Вероятен състав: Валдес, Алвеш, Пике, Пуйол, Максуел, Масчерано, Кейта, Шави, Иниеста, Меси, Вия



Прогноза: Барселона много бързо се върна на правия път и след разочарованието в миналия кръг срещу Еркулес бе безмилостна във вторник срещу Панатинайкос в Шампионската Лига. Каталунците размазаха гърците с 5:1, а над всички отново бе Лео Меси. Атлетико Мадрид също трябваше да играе срещу гърци в Лига Европа, но предсавянето бе на другия полюс и "Дюшекчиите" паднаха с 0:1 като гости на Арис Тесалоники. В първенството обаче Атлетико се започна сезона чудесно и оглавява класирането с пълен актив от 6 точки. Освен това "Висенте Калдерон" е изключително негостоприемно място за "каталунците", които в последните няколко сезона не успяват да вземат трите точки на този стадион. Вероятността и днес това да се случи е голяма, но все пак надали Барса ще загуби мача.

Резултат: 2:2