Нападателят на Барселона Неймар публично призова ръководството на клуба да предложи нов договор на крайния бранител Дани Алвеш.

Още по темата

 

Десният бек става свободен агент на 30 юни и все още не се е разбрал с босовете на "блаугранас". Преди дни той даде пресконференция, на която изрази разочарованието си от ситуацията.

"Надявам се Дани Алвеш да остане при нас. Ако аз бях на мястото на президента, вече щях да съм подновил неговия договор", отсече Неймар пред телевизия "Скай спортс", отправяйки упрек към силния човек на стадион "Ноу Камп" Хосеп Мария Бартомеу.

Капитанът на Селесао коментира и предстоящия финал на Шампионската лига срещу италианския първенец Ювентус.

"Познаваме Ювентус, наясно сме, че те са топ-отбор и не са се класирали случайно на финала. Ще бъде труден мач и ние ще се опитаме да покажем най-доброто, на което сме способни."

"Според мен това ще бъде най-трудният ни мач този сезон, но ние искаме да пишем история и сме близо до това да го сторим."

"Треньорът Луис Енрике отдели няколко дни само върху това да разучи противника и ние се подготвяме за тях по най-добрия начин. Ако спечелим Шампионската лига, ще си боядисам косата руса."

"Не зная дали с Меси и Суарес сме най-доброто трио, но ние влязохме в историята и за мен е голяма чест да бъда част от това нападателно трио", завърши своя коментар Неймар.